top of page

Blog

Case: Brit - Herpes simplex

Al de helft van mijn leven voer ik oorlog tegen die vervelende koortsblaasjes, ook wel herpes simplex genoemd. Bij elk maandelijks vrouwenongemakje, ziekte of stress,staken ze de kop op,met dan de nodige pijnen in mijn gezicht.


Heb verschillende zalfjes,padjes en antibiotica ,gesmeerd,geplakt en genomen…niets hielp echt.


Omdat de contour van mijn lippen al helemaal weg was,liet ik de lijntjes rond mijn lippen tatoeëren om terug wat vorm af te tekenen, maar mijn lippen moesten het weer bekopen door die weerbarstige blaasjes.


Tot ik een 2-tal maandjes geleden aangeboden kreeg om 'PhytExponent' eens te proberen . Ik dacht, baat het niet dan schaadt het niet, en startte ermee. 3 keer per dag neem ik 20 druppels en intussen twee maanden verder nog geen enkele keer last gehad van koortsblaasjes. Zelfs bij griep en 38° Celsius koorts…geen blaasjes .Heb zelfs intussen mijn lippen terug laten tatoeëren …geen blaasjes.


Dus na jaren van oorlog voeren, heeft PhytExponent gewonnen van die vervelende herpes simplex.

Mevr.Brit CrijnenAntwerpen


Contact: brittie_c@hotmail.comFeatured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page