top of page

Blog

Vanessa: Chronische klierkoorts

In September 2010 was ik altijd maar moe. Na een bezoek aan de dokter kreeg ik vitamines voorgeschreven. Die hielpen niet, dus ik ging ik 2 weken later terug naar de dokter, die steeds maar andere vitamines voorschreef.


Na een viertal bezoeken is er bloed genomen en bleek dat ik leed aan een chronische klierkoorts. Ik moest dus extra rusten... de dag van vandaag is dat allemaal niet zo eenvoudig en ik wou ook mijn job niet verliezen, dus ben ik naar een alternatieve arts gestapt. Die heeft me 11 maand lang allerhande alternatieve middelen voorgeschreven, die handenvol geld kostten, tot ik een paar maand geleden het zo beu was, zodat ik via in het intypen in Google van 'chronische klierkoorts' bij PhytExponent terecht kwam.


Het leek veel belovend en na een goed jaar van sukkelen (een longontsteking, een angine en 6 weken van bedrust omwille van geen immuniteit) wou ik er wel in geloven, niettegenstaande ik niet meer durfde te hopen.


Echter, ik had het niet verwacht, maar na een viertal weken voelde ik al beterschap... en nu 3 maanden later verklaar ik mezelf zo goed als genezen. Een onvoorstelbaar gevoel, ik dacht dat ik er nooit meer bovenop zou geraken, dus mijn welgemeende dank aan PHYTEXPONENT !


VanessaFeatured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page