top of page

Blog

Case: Jolanda - Chronische klierkoorts

Eind juni 2009 kreeg ik na een lange zoektocht van 5 jaar de diagnose van chronische klierkoorts. Ik kreeg rust in combinatie met een heleboel dure medicatie en behandelingen voorgeschreven. 1 jaar tijd zou ik nodig hebben om tot volledig herstel te komen en het niet tot CVS te laten komen.


Ik was er echt heel erg aan toe. Kon enkel liggen, zelfs zitten was me te vermoeiend. En denken en praten ging al helemaal niet meer. Ik kwam niet meer buiten sliep de hele dag.


Hier kon ik me niet bij neerleggen. Het kostte me een fortuin en er was na een maand nog steeds geen verbetering. Op zoek in mijn zoektocht kwam ik in contact met het product PhytExponent.


In het begin was ik toch een beetje terughoudend omdat ik al zoveel producten had geprobeerd, maar toch gooide ik mijn vorige behandelingen overboord alsook mijn medicatie en nam alleen nog maar PhytExponent (wat trouwens een hele verademing voor mijn portemonnee was). Na 4 weken was ik weer wat op de been. Ik kon weer zitten, me verplaatsen, ging al eens mee boodschappen doen, mee op visite…


Ik weet dat ik nog een eind af te leggen heb. Er zijn nog een heleboel beperkingen waar ik tegenaan loop, maar de bloedresultaten van mijn 2detwede.


Ik ben me gaan verdiepen in het product en heb ook enkele gesprekken gehad met Dr. Verhaeren waardoor mijn geloof en respect alleen maar groter werd.


Ik ben gewoon heel erg dankbaar dat ik eindelijk een volwaardig product gevonden waarin ik kan geloven. Het is een puur en zuiver plantaardig immuniteitsversterkend product. En ik durf het daarom ook aanraden aan iedereen die kampt met een verzwakt immuunsysteem.


Jolanda


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page